Background
Jeroen Hommes - Enshore B.V.

“Het is niet de technologie die je onderscheidt,
het is de manier waarop je het gebruikt”

Jeroen Hommes

Mede-oprichter Enshore

Waarom we doen wat we doen

U investeert in bedrijfsapplicaties om efficiënter te kunnen werken. Toch is het vaak ook complex en tijdrovend. Daarom zorgen wij voor toegankelijke en veilige IT.

380
Tevreden klanten
110
Geweldige consultants

De adoptie van bedrijfstechnologie loopt in veel organisaties achter. De problemen die dit teweeg brengt zijn vaak makkelijker op te lossen dan gedacht. Wij willen laten zien wat de juiste toepassing van technologie in uw organisatie kan doen. Wij leren onze consultants hun bedrijfskundige kennis te benutten door middel van technologie. Wij zorgen dat:

  • Bedrijfsprocessen beter ingericht worden en personeel efficiënter leert werken.
  • Nieuwe functionaliteiten direct worden gebouwd en getest.
  • Cyber security niet langer een zorg is.

Dit zijn voorbeelden van mogelijkheden die u kunt benutten als u technologie op de juiste manier gebruikt. Ons team is er op samengesteld om daarbij te helpen. Met de combinatie van consultants, developers en IT-auditors zorgen wij voor functionele en veilige bedrijfstechnologie.

Onze kernwaarden

Enshore kernwaarden

Enshore is opgericht in 2009 om de digitale adoptie bij bedrijven te vergroten. Door middel van ERP-support verbeteren we bedrijfsprocessen bij onze klanten en leren we de gebruikers over onze werkwijze. Door de toenemende behoefte aan technische kennis groeide ons developmentteam al snel tot een zelfstandige business unit die bedrijven helpt bij de (door)ontwikkeling van bedrijfsapplicaties. De uitbreiding met Nestor Security in 2019 maakt dat we inmiddels onze klanten helpen om hun hele IT-landschap functioneel en veilig te houden. Ons doel is om het gebruik van bedrijfstechnologie veilig en toegankelijk te houden, zodat iedereen efficiënt gebruik kan maken van IT.

Ons kantoor