Optimaliseren en digitaliseren

Enshore ondersteunt organisaties bij het doorvoeren van digitale bedrijfsprocesoptimalisaties. We helpen optimalisatiemogelijkheden om te zetten in realiseerbare doelstellingen die vervolgens onder een strakke regie worden gerealiseerd.

Lees verder

Uren Resultaten 

Voor een vast bedrag per procesverbetering zorgen we voor de benodigde structuur en slagkracht om voor te blijven op uw concurrent.

 

vaste prijs

per
processverbetering

Onze focus

We hanteren bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen de volgende focus:

Enkele voorbeelden van optimalisaties:

  • Het optimaliseren van incassoprocessen
  • Het reduceren van uitval binnen inkoopprocessen
  • Het automatiseren van maandafsluitingsprocessen
  • De realisatie van dashboards met stuurinformatie

Klanten

Onze klanten zijn actief in diverse markten. Hierbij kan men denken aan transport en logistiek, farmacie, groothandel, industrie, gezondheidszorg (ziekenhuizen), communicatie, financiële dienstverleners en publieke instituten (provincies, rijksoverheid).

Maar ook in de grotere software-ontwikkelprojecten met organisaties als TKP, DUO, EZ, Gasterra en het CJIB leveren wij onze kennis en kunde om deze tot een succes te maken.

Voordelen

Voordeel 1

Binnen onze dienstverlening kunnen wij met onze high performance teams de klant volledig ontzorgen. Dit kan men het beste vergelijken met een goede aannemer die met een team van op elkaar ingespeelde professionals uw woning naar wens turnkey oplevert.

Voordeel 2

U beschikt over een volledig team terwijl u slechts betaalt voor de capaciteit die u gebruikt. Hiermee heeft u de laatste techniek en slimme professionals binnen handbereik.

Voordeel 3

Onze teams bezitten een gezonde mix van business en technische kennis. De businessconsultant binnen het team is uw sparringpartner, samen bouwt u een band op die vergelijkbaar is met die met een directe collega.

Waarmee kunnen we u nog meer helpen?

Lees verder door te klikken op een van de onderstaande opties.