Gasterra

Wij ondersteunen Gasterra in het gebruik van hun digitale bedrijfsprocessen.

Lees verder

“GasTerra is groothandelaar in gas. Wij kopen gas van binnen- en buitenlandse producten en op de vrije gasmarkt. Onze klantenkring bestaat uit energiebedrijven, industrieën en andere grootafnemers. De bedrijfsprocessen van GasTerra zijn voor een belangrijk deel afhankelijk van een goede IT-infrastructuur en -applicaties. Bij het beheer en onderhoud van de IT-applicaties maakt GasTerra onder meer gebruik van externe IT-professionals. Hierbij maken we bij voorkeur gebruik van regionale spelers, waarmee wij snel kunnen schakelen en die professionals met de juiste kennis leveren. Enshore is een van de partijen waar GasTerra gebruik van maakt.” Vertelt Martijn Vegter, ICT Operations Manager bij Gasterra.

Optimaliseren

Wij ondersteunen Gasterra nu al enkele jaren in het gebruik van hun digitale bedrijfsprocessen. Door continuïteit te bieden en het geven van trainingen en voorlichtingen, hebben we in de afgelopen jaren er voor kunnen zorgen dat het aantal incidenten aanzienlijk is verminderd en dat bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd en gedigitaliseerd.

Samenwerking

Martijn Vegter: “De samenwerking met Enshore verloopt soepel. Er is regelmatig contact om te bekijken of alles naar wens verloopt en eventuele andere mogelijkheden in de dienstverlening te bespreken. Enshore levert flexibele professionals met goede kennis van zaken. Hierdoor wordt werk van hoge kwaliteit geleverd en kunnen de professionals binnen de scrum teams bij GasTerra breed ingezet worden.”