ERP add-ons

ERP Cloud integratie/ADD on

Steeds meer grote en kleine bedrijven maken gebruik van cloud-based standaard ERP-oplossingen. Tijdens de implementatie en gedurende de gehele levenscyclus van deze standaardoplossing is het belangrijk om te zorgen voor een naadloze aansluiting op de rest van uw applicatielandschap. Het is daarnaast een must om flexibel genoeg te blijven zodat alle processen maximaal worden geautomatiseerd, ongeacht deze binnen of buiten de scope van de ERP cloud oplossing vallen. 

Onze ERP-specialisten ondersteunen diverse klanten bij het automatiseren van organisatiespecifieke bedrijfsprocessen. Wij bieden flexibele oplossingen waarbij het ERP-systeem wordt gebruikt als backbone platform waarin de belangrijkste transacties plaatsvinden. 

Enshore maakt gebruik van platform- en device-onafhankelijke software met een ultramoderne gebruikersinterface. Deze interface is uitermate geschikt om de efficiëntie van processen te verhogen en te monitoren. Hierdoor verspilt u minder papier, beschikt u realtime over de juiste informatie en verkleint u de kans op fouten. Dit zorgt voor een besparing op tijd, geld en in sommige gevallen zelfs voor concurrentievoordeel. 

IMG 2187 zw scaled

Uiteraard zijn onze oplossingen volledig conform de bestaande ERP-architectuureisen en -standaarden. Hierdoor maakt het niet uit of het ERP-systeem een upgrade ondergaat of dat het een ERP cloud applicatie betreft. Door onze specialistische kennis van ERP-systemen gaat er geen tijd verloren aan langdurige en kostbare kennisoverdracht. Onze consultants kunnen vrijwel direct aan de slag met de realisatie van de door u gewenste functionaliteit. In veel gevallen hebben we de bouwstenen en concepten al op de plank liggen, dit verkort de time-to-market aanzienlijk. 

Voorbeelden van ERP add-ons projecten uit het verleden zijn de ontwikkeling van:

Dienstreizen webapplicaties
Inkoopportalen
Vaccinatie webapplicaties
Masterdata-management applicaties
Verhuur webapplicaties

Open Source technieken

PHP
Java
Angular
Spring

Low-code technieken

Outsystems
Oracle Apex
Mendix
Microsoft Powerapps

Voordeel #1

Binnen onze dienstverlening kunnen wij met onze high performance teams de klant volledig ontzorgen. Dit kan men het beste vergelijken met een goede aannemer die met een team van op elkaar ingespeelde professionals uw woning naar wens turnkey oplevert.

Voordeel #2

U beschikt over een volledig team terwijl u slechts betaalt voor de capaciteit die u gebruikt. Hiermee heeft u de laatste techniek en slimme professionals binnen handbereik.

Voordeel #3

Onze teams bestaan uit een gezonde mix van business en technische kennis. De businessconsultant binnen het team is uw sparringpartner, samen bouwt u een band op die vergelijkbaar is met een directe collega.

Voordeel #4

U beschikt ad hoc over een team van zeer hoog gekwalificeerde developers binnen high performance teams.

Copy link
Powered by Social Snap