Power BI

Power BI

In de afgelopen jaren is het aantal beschikbare data binnen organisaties sterk gegroeid. Nog niet iedere organisatie haalt de optimale winst uit deze data. De grote hoeveelheden data kunnen leiden tot weinig overzicht. Hiervoor zijn diverse Business Intelligence oplossingen op de markt gekomen die zorgen voor meer overzicht in de prestaties van interne processen. Enshore is sinds 2012 actief op het gebied van BI (Business Intelligence) Support.

Microsoft Power BI

Sinds 2019 zijn wij gecertificeerd Microsoft Power BI-partner. Deze tool zorgt voor unieke inzichten in de bestaande processen die door middel van dashboards en rapportages kunnen worden weergegeven. Microsoft Power BI behoort tot de groep Self Service BI dat de gebruiker in staat stelt om zelf rapportages en dashboards te genereren.

microsoft silver partner

Samen naar meer inzichten, afgestemd op uw situatie

Enshore helpt u als partner om de BI-omgeving af te stellen op de door u gestelde eisen. Voor diverse organisaties verzorgt Enshore zowel op nationaal als internationaal niveau het support van reporting- en dashboardsoftware. Onze klanten zijn actief in diverse markten. Hierbij kan gedacht worden aan organisaties die actief zijn op het gebied van transport en logistiek, groothandel, industrie, gezondheidszorg (ziekenhuizen), maar ook publieke instituten zoals provincies en rijksoverheden.

Het BI Support team ondersteunt organisaties bij de doorontwikkeling van diverse rapportage- en dashboardoplossingen. Hierbij kan gedacht worden aan dashboards op het gebied van financieel management, operationeel management, vluchtgegevens, chat operator, VOIP, financiële rapportage en logistieke rapportage.

Het team is getraind om outside the box te denken en het management proactief te adviseren. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is gericht op het verhogen van inzichten uit de beschikbare data en middels deze data de informatiebehoefte continu op elkaar af te stemmen. Het BI Support team biedt support op diverse aandachtsgebieden. U kunt beschikken over een multidisciplinair team waarbij u slechts betaalt voor de capaciteit die u gebruikt. Hiermee beschikt u altijd over consultants met verstand van uw business en de laatste techniek(en).

Een skilled Helpdesk
  • Ondersteuning van gebruikers
  • Incident fixes
Realisatie nieuwe versies
  • Bug fixes
  • Nieuwe dashboards en rapportage
  • Testmanagement
IMG 2221 zw scaled

Ondersteunende technieken

Microsoft Power BI
Angular
JavaScript
Postgress
PHP
TypeScript
MsSQL
Oracle SQL
Oracle Apex
Elastic stack
MySQL

Voordeel #1

U beschikt ad hoc over een team van zeer

hoog gekwalificeerde BI consultants. 

Voordeel #2

Een persoonlijk aanspreekpunt binnen Enshore.

Voordeel #3

U kunt de functionaliteit in uw bestaande dashboards en rapportages verbeteren en blijven ontwikkelen.

Copy link
Powered by Social Snap