Oracle E-Business Suite Support

Oracle E-Business Suite Support

Enshore is in Nederland marktleider op het gebied van Oracle E-Business Suite Applications (ERP) support. Bij meer dan zesentwintig organisaties verzorgen wij zowel nationaal als internationaal het support van de Oracle E-Business Suite. Hierbij kan men denken aan organisaties met een grootte tussen de 200 en 10.000 medewerkers. Onze klanten zijn actief in diverse markten waaronder transport en logistiek, farmacie, groothandel, discrete productie, gezondheidszorg (ziekenhuizen), financiële dienstverlening en publieke instituten (provincies, gemeenten, rijksoverheid).

Het Oracle E-Business Suite team heeft diepgaande kennis van diverse E-Business Suite modules, zoals:

Self-service
GeneralLedger
Work in Progress
I-Procurement
Inventory
Advanced Collections
I-Expense
Order Management

Maar ook customizations (zoals ERP Apps) kennen voor onze specialisten geen geheimen. Het team is getraind in het outside the box denken en het proactief adviseren van gebruikersorganisaties. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is gericht op het verhogen van het gebruikersgemak door processen en de gebruikersinteractie continu op elkaar af te stemmen.

Het Oracle E-Business Suite team biedt support op diverse aandachtsgebieden; de dienstverlening is modulair opgebouwd. In onderstaand model kunt u terugvinden welke modules het betreft en op welke doelen deze aansluiten:

Voor sommige organisaties is het de wens om volledig ontzorgd te worden, Hiervoor hebben Enshore en MCX de handen ineen geslagen en de Dutch ERP (Private) Cloud opgericht.

Lees meer op www.dutcherpcloud.nl

Copy link
Powered by Social Snap