Security Support

Security Support

Ondanks alle cyberaanvallen die vandaag de dag plaatsvinden, beschouwen veel bedrijven het nemen van beveiligingsmaatregelen nog steeds als noodzakelijk kwaad. Helaas dwingt de realiteit organisaties om anders om te gaan met het vraagstuk cyber security. Of het nu gaat om bedrijfskritische informatie of om persoonsgegevens, u wilt niet dat deze informatie op straat komt te liggen. Informatiebeveiliging is geen eenmalige activiteit, het is een continu proces.

De omgeving en de risico’s veranderen doorlopend. Enshore heeft de afgelopen jaren veel kennis opgebouwd op het gebied van infrastructuur, applicaties en het gestructureerd opslaan van informatie. Hierdoor zijn wij in staat om een IT-landschap snel te doorgronden en de risico’s te identificeren. Het is belangrijk dat u blijft meebewegen en verbeteren en niet eenmalig maatregelen treft. Wij werken graag samen om te zorgen voor een doorlopend inzicht in het beveiligingsniveau en de zwakke punten. Dit is de meest effectieve methode om uw informatie te beschermen.  

Hacking/Pentesting

U moet er vanuit gaan dat een infrastructuur, applicatie of apparaat lekken bevat. Dit is de reden dat wij graag onderzoeken/hacken met zoveel mogelijk voorkennis van uw systemen. Dit is de enige manier om uit te sluiten dat bijvoorbeeld infrastructurele maatregelen verbloemen dat een webapplicatie niet voldoende veilig is. Op deze manier creëren we in korte tijd een zo reëel mogelijk beeld van het beveiligingsniveau. Zodra wij bevindingen hebben gedaan, brengen wij altijd een advies uit over hoe deze bevindingen verholpen kunnen worden. Daarnaast kunnen wij u in veel gevallen ontzorgen en de bevindingen voor u oplossen. Wij zijn tenslotte applicatiespecialisten met infrastructuurkennis. 

U kunt bij ons terecht voor de volgende beveiligingstests: 

Applicatie pentest

De door u gewenste applicatie wordt onderworpen aan een uitgebreide

Pentest waardoor zwaktes in het systeem duidelijk zichtbaar worden.

De aandachtspunten worden opgeleverd door middel van een checklist.

Infrastructuur pentest 

Uw volledige infrastructuur wordt onderworpen aan een uitgebreide Pentest waardoor zwaktes in uw infrastructuur duidelijk zichtbaar worden. De aandachtspunten worden opgeleverd door middel van een checklist.

Datamasking

Datalekken zijn helaas een toenemend fenomeen binnen tal van organisaties. Door persoonsgegevens en kritische bedrijfsgegevens te maskeren, zijn deze data voor kwaadwillenden onbruikbaar. Bovendien voldoet u aan de huidige wetgeving omtrent het maskeren van persoonsgegevens. Het is verboden om zonder toestemming te testen met persoonsgegevens. De AVG schrijft voor dat organisaties in deze situaties alleen compliant zijn wanneer zij geanonimiseerde testomgevingen gebruiken. Hiervoor hebben wij de Enshore Datamasker ontwikkeld. Deze tool maskeert eenvoudig alle persoonsgegevens binnen uw testomgeving waardoor uw organisatie in één keer een enorme stap richting het voldoen aan de AVG zet. Wilt u meer weten over de Enshore Datamasker? Neem dan gauw een kijkje via de volgende link.

Copy link
Powered by Social Snap