Smart Software Solutions

Bij Enshore geloven wij in de kracht van automatisering. Wij zetten IT in om werkprocessen te versimpelen en leuker te maken voor onze klanten. Dit doen wij door slimme applicaties en intelligente software te ontwikkelen voor situaties waar standaard IT niet voldoet of tekortkomt. Het onmogelijke mogelijk maken is de “State of Mind” van Enshore!

Integratie:
Onze ervaren consultants maken het mogelijk dat de systemen binnen uw organisatie probleemloos met elkaar communiceren. Met verschillende technieken ontwikkelen wij slimme oplossingen die de efficiëntie en effectiviteit van uw organisatie verbeteren.

Software Development:
Enshore ontwikkelt innovatieve producten door gebruik te maken van de nieuwste open source technieken. Dit heeft als gevolg dat er geen licentiekosten worden doorberekend. Enshore is in staat u volledig te ontzorgen door de gehele projectverantwoordelijkheid te dragen.

Agile development as a service:
Voor een vaste prijs per maand, krijgt u de beschikking over een volledig ontwikkelteam waarin alle disciplines worden vertegenwoordigd. Functionaliteit wordt ontwikkelt in zogenaamde sprints waarvan u de prioriteit bepaald. Ook kan Enshore uw huidige applicaties beheren of doorontwikkelen. 

Uw voordelen

–       Meer focus op uw primaire bedrijfsprocessen.
–       “Saai werk” behoort tot het verleden.
–       De kwaliteit van uw dienstverlening neemt toe.
–       U bent in control over uw bedrijfsprocessen.

Koppelingen

Koppelingen

AVG/GDPR

AVG/GDPR

Dashboards & Portals

Dashboards & Portals