Ons huis

Background

Op zoek naar het thuisgevoel

Een plek waar we ons thuis voelen: daar waren we al lange tijd naar op zoek. Een eigen pand waar ruimte is voor ontspanning, creativiteit en gezellig samen zijn. Dit hebben we gevonden in ons nieuwe kantoor, een mooie boerderij bij de Hoornseplas, waar we in maart 2022 zijn ingetrokken.

Het is een plek geworden die past bij onze bedrijfscultuur. Een open cultuur waarin iedereen benaderbaar is en iedereen zichzelf kan zijn. Een gezonde groepsdynamiek met ruimte voor het individu, zoals Rick dat in zijn vorige blog over de bedrijfscultuur al beschreef.

Collega’s op kantoor

We vroegen collega’s Michaël (Enshore Development) en Nathan (van ons zusje GoSoniq waarmee we ons kantoor delen) om hun mening:

Nathan: “Het is prettig werken op het nieuwe kantoor! Er hangt een fijne sfeer en er is genoeg ruimte om even te kunnen bellen of overleggen. Vooral het feit dat het een boerderij is geweest maakt dat het kantoor een warme en huiselijke uitstraling heeft.”

Michaël geeft dit ook aan: “Met het nieuwe kantoor zijn we een grote stap vooruitgegaan, zo zijn er meer werkplekken, een eigen keuken en nog meer voordelen aan een eigen pand. Het kantoor is een mooie combinatie van modern en authentiek wat ook mooi past in de omgeving. Kantoor voelt als een thuisbasis.”

Ook over de locaties zijn collega’s enthousiast. “De ligging van het kantoor is heel prettig: de Hoornseplas is direct om de hoek, een ideale plek om even te wandelen”, aldus Nathan. Dagelijks doen we een lunchwandeling met alle collega’s die mee willen, om ervoor te zorgen dat we lekker veel stappen zetten en dat we er in de middag weer fris tegenaan kunnen.

Michaël: “Weer of geen weer: er zijn altijd mensen die graag een rondje willen lopen in de pauze in de mooie natuur bij de Hoornseplas. Dat deden we al bij het vorige kantoor, maar nu nog veel meer. Er is ook een grote groep sportieve mensen, zo gaan er regelmatig collega’s een rondje hardlopen rondom de Hoornseplas.

Het kantoor is echt een ontmoetingsplek waar collega’s goed kunnen samenwerken. Thuiswerken doen we ook nog steeds en die combinatie werkt voor onze collega’s vaak fijn. Nathan zegt er het volgende over: “Voor mij werkt 50/50 het beste. Thuis kan ik mij volledig focussen omdat ik daar alleen werk, op kantoor kan ik sneller even met iemand overleggen. Beide heeft zo z’n voordelen. Ik vind het mooi dat je elkaar op kantoor in het echt kan zien: dat maakt het voor mij prettiger samenwerken.”

Duurzaamheid

Ook heel belangrijk: in ons kantoor zijn we druk aan het verduurzamen. Erg belangrijk voor ons maar ook voor onze omgeving. We hebben afgelopen maand energielabel A+ binnengekregen en we gaan voor nog beter. Hoe we dit hebben bereikt? Er zijn 32 zonnepanelen op ons dak geplaatst, onze lampen zijn vervangen door LED-lampen, onze oude cv-ketels zijn vervangen door een duurzamer alternatief en er wordt gekozen voor energiezuinige apparatuur. Verder drinken we bijvoorbeeld koffie en thee uit onze Enshore mokken. Dat scheelt heel wat weggooien van bekertjes. Er gaat toch best wat koffie doorheen op een gemiddelde werkdag in ons kantoor 😉. We zijn dus druk bezig en gaan het aankomende jaar nog verder verduurzamen.

Het belangrijkste is dat onze collega’s zich fijn voelen op kantoor en het is mooi om van ze te horen dat dit gelukt is. Wil je ook dat gevoel van thuiskomen ervaren bij ons op kantoor? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina!

Vacatures