Een nieuwe stap als BI-Consultant 

Background

Bij Enshore investeren wij graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo maakte Terence een mooie stap als Business Intelligence Consultant door zijn PL-300-certificaat te behalen. Als BI-Consultant legt Terence verbanden tussen data en informatie uit verschillende systemen binnen een organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het integreren van verkoop- en voorraadsystemen met BI-tools. Dit geeft inzicht in trends en maakt het mogelijk om de verkoop te stimuleren en de voorraad efficiënt te beheren.

Het PL-300-certificaat is bedoeld om consultants te helpen meer kennis en vaardigheden op te doen in het ontwerpen en implementeren van oplossingen met het Microsoft Power Platform. Het Power Platform is een verzameling van zakelijke toepassingen en services die zijn ontworpen om bedrijven in staat te stellen eenvoudig aangepaste oplossingen te creëren, automatiseren en analyseren. Lees hieronder waarom Terence het certificaat heeft behaald en hoe het hem helpt in zijn rol als consultant. 

Waar staat het PL-300-certificaat voor?  

De PL-300 is een Microsoft-certificering die de complexiteiten behandelt van het modelleren, visualiseren en analyseren van gegevens met Power BI. Met het certificaat kan ik aantonen dat ik diepgaande kennis een vaardigheden heb op het gebied van het Microsoft Power BI. 

Wat motiveerde jou om het certificaat te behalen? 

Als BI Consultant bij Enshore heb ik de afgelopen drie jaar mijn vaardigheden en kennis op het gebied van Business Intelligence ontwikkeld. Hoewel ik met trots terugkijk op mijn bijdragen, voelde ik me nog niet volledig zelfverzekerd om mezelf een volleerd BI-Consultant te noemen. Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen. Daarom heb ik, in overleg met mijn coach, besloten om het Microsoft PL-300 certificaat te behalen. Het certificaat geeft me vertrouwen om complexe uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten. 

Dit certificaat bevestigt voor mij dat ik veel kennis heb van het Power Platform, maar het laat ook zien dat ik mijn vak serieus neem en me daarin wil ontwikkelen. Enshore heeft mij hier erg bij ondersteund. De hulp die ik van Enshore kreeg om dit certificaat te halen laat zien dat ze willen dat hun werknemers zich ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om mijn verbeterde vaardigheden toe te passen en bij te dragen aan het succes van Enshore als een gewaardeerde BI Consultant. 

Spreekt het verhaal van Terence je aan en ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op onze vacaturepagina!

Vacatures