Frisse blikken binnen development, ERP en marketing: maak kennis met onze nieuwe collega’s 

Background

In dit artikel maak je kennis met Albert, Aneta en Sarah, onze nieuwe collega’s met allemaal een andere functie binnen Enshore. Albert is begonnen als fullstack software developer, Aneta als ERP-trainee en Sarah is onze nieuwe Content Marketeer. In dit artikel leer je onze nieuwe collega’s kennen, kom je erachter waarom ze kozen voor Enshore en hoe het ze tot nu toe bevalt. 

Albert Dijkstra 

Waarom koos je voor Enshore? 
Voordat ik bij Enshore kwam werken rondde ik de Master Computing Science aan de RUG af en werkte ik al als Software Developer bij een windmolenbedrijf. Ik leerde Enshore kennen tijdens de Beta Business Days. In Enshore ’s presentatie merkte ik al gelijk een relaxte sfeer, het ging niet alleen maar over deadlines halen, maar om het beste eruit te halen wat erin zit. Dit merkte ik ook tijdens de sollicitatiegesprekken en dit sprak mij erg aan. 

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen Enshore? 
Ik werk bij Enshore als Fullstack Software Developer. Ik zorg er aan de front-end voor dat tools gebruiksvriendelijk zijn en aan de back-end dat functionaliteiten goed werken. Op dit moment werk ik vooral aan Logspect, een tool die gezondheidsinstellingen helpt om te controleren of personeel niet zonder geldige reden in dossiers kijkt.  

Hoe vind je het tot nu toe bij Enshore? 
De sfeer is echt zoals ik had verwacht, heel relaxed, daar ben ik erg blij mee. Ik krijg veel vrijheid en dat geeft het gevoel van vertrouwen. Ik krijg erg veel energie van mijn werk, omdat ik de tijd krijg om projecten zo goed mogelijk af te ronden. Dit geeft mij ook de ruimte om enthousiast te worden over een project. Mijn werk voelt heel erg als hobby en ik krijg er ook nog eens voor betaald! 

‘Ik krijg veel vrijheid en dat geeft het gevoel van vertrouwen.

Aneta Sokolowska 

Why did you choose Enshore? 
In Poland, I completed my bachelor’s degree in Nano Technology. After that I worked in the hospitality industry for a long time, but I knew I was pursuing a career in IT. I was looking for a traineeship, because it is an effective way to make a career switch. I came across Enshore’s ERP traineeship through friends. I liked the idea that you can learn through the traineeship and then continue working at Enshore. In addition, there really is a personal approach, it is possible to grow and develop in every way possible.  

What do you do within Enshore? 
I took the ERP traineeship and found it very interesting! You had a lot to deal with, but there was also room to process it. You do not have to be able to do everything at once, it is about absorbing everything and then trying to figure it out. In addition, I liked following the traineeship together with another trainee. This reassures me that someone else does not understand everything at once either and you can figure things out together. I am currently working for a customer, helping them solve technical problems. Whenever an error pops out I am trying to fix it. 

How do you like it so far at Enshore? 
I like it a lot at Enshore. The colleagues are genuinely nice and approachable. Enshore really cares about the wellbeing of their employees. You get a lot of freedom to work in a way that is right for you, this also shows confidence in their employees. You notice that colleagues enjoy working here and like their jobs, which creates a good atmosphere. In addition, colleagues are always ready to help you. 

Enshore really cares about the wellbeing of their employees.

Sarah Dezijn 

Waarom koos je voor Enshore? 
Na het afronden van mijn bachelor Communicatie wist ik nog niet goed wat ik wilde, wel wist ik dat mijn passie lag bij content creatie. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en verhalen te vertellen. Daarom besloot ik de Master Content & Media Strategy aan NHL Stenden te volgen. Na mijn master ging ik op zoek naar een baan. Dat ik mijn creativiteit in mijn werk kwijt kon vond ik het belangrijkst. In mijn zoektocht kwam ik Enshore tegen. Tijdens mijn studie liep ik al stage bij een IT-bedrijf, hierdoor wist ik hoeveel je kan leren binnen deze branche. De functie van Content Marketeer bij Enshore sprak mij aan door de werkzaamheden, die erg creatief zijn. Daarnaast ook vanwege de werkomgeving die Enshore haar werknemers biedt, je krijgt veel vrijheid om je werk zo in te richten zodat jij je werk het beste kan uitvoeren. Dat straalt vertrouwen uit naar de werknemers. 

Wat doe je als Content Marketeer bij Enshore? 
Als Content Marketeer bij Enshore hou ik mij dagelijks bezig met wat er speelt in de markt en binnen Enshore, hier proberen wij met het marketingteam op in te spelen. Ik beheer de social mediapagina’s en maak content voor de website, zoals artikelen en klantcases. Als je iets voorbij ziet komen op social media is de kans groot dat ik het heb geschreven. Daarnaast hou ik me ook bezig met het werven van nieuwe collega’s en zorg ik ervoor dat we zichtbaar zijn op events. 

Hoe bevalt het je tot nu toe? 
Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin bij Enshore. Mijn collega’s staan altijd klaar om te helpen en ik vind de werkzaamheden erg leuk. Ik vind de vrijheid die je bij Enshore krijgt erg fijn. Ik kan thuis werken wanneer ik dat wil en mijn werkdag zelf inrichten. Daarnaast is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen op elk gebied. Ik kijk erg uit naar de komende tijd bij Enshore! 

Spreekt het verhaal van onze nieuwe collega’s je aan en ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op onze vacaturepagina!

Vacatures