Internationaal succes

Background

Bij Enshore doen we uiteraard ook regelmatig internationale projecten.

Zo ook een recent project bij Stolt-Nielsen, een global shipping bedrijf dat zich bezighoudt met transport en opslag van vloeibare chemicaliën.

In januari van dit jaar hebben onze consultants Oracle R12 Advanced Collections ingericht bij Stolt-Nielsen. Met Advanced Collections wordt het complete aanmaningenproces van Stolt-Nielsen geautomatiseerd. Vanaf 1 juli 2019 is Oracle R12 Advanced Collections in gebruik genomen door de Rotterdam divisie, naar tevredenheid van de gebruikers.

En goed voorbeeld doet volgen: de Advanced Collections inrichting voor Rotterdam heeft ook de Houston divisie van Stolt-Nielsen enthousiast gemaakt. Half augustus zijn onze consultants afgereisd naar tropisch Texas. Binnen 1 week is de finale setup doorgevoerd en zijn de gebruikers meegenomen in de werking van het systeem. Dit heeft geresulteerd in een zeer efficiënte en succesvolle livegang van de Houston divisie met Advanced Collections.

Een mooie ervaring rijker en een geslaagd project verder, mogen er van ons meer buitenlandse divisies gaan volgen. Enshore is er klaar voor!