Interne en externe kennis opdoen als Software Developer bij Enshore 

Background

Een aantal van onze Software developers werkt voor verschillende klanten op detacheringsbasis en daarnaast ook aan interne projecten bij Enshore. Dankzij deze diverse werkzaamheden bij uiteenlopende projecten nemen ze steeds nieuwe kennis mee. In dit artikel vertelt Michaël, software developer bij Enshore, over zijn ervaringen.  

Software developer bij Enshore en de klant 

Als software developer bij Enshore werk je voor uiteenlopende organisaties. Vaak zijn het bekende organisaties zoals bijvoorbeeld de overheid. Bij deze organisaties zitten mensen met veel verschillende expertises, waardoor je elkaar aanvult en samen mooie dingen kan maken. De kennis die je hierbij opdoet, neem je weer mee naar Enshore en zo kunnen we als team verbeteren.  

Nieuwe ervaringen en inzichten 

Ik vind het erg interessant om andere organisaties van binnenuit te zien om te kijken hoe zij werken. Het is leuk om te zien wat een organisatie drijft en dat ze vaak veel meer doen dan wat je van buitenaf ziet. Daarnaast vind ik het leuk dat je vanaf de eerste fase bij een project betrokken bent en dat anderen het resultaat pas veel later zien. Zo ben ik bijvoorbeeld betrokken geweest bij de doorontwikkeling van de webshop van VodafoneZiggo voor het MKB, wat veel mensen misschien wel kennen. 

Detachering bij Enshore 

Ik vind het erg prettig dat ik elke keer een nieuwe uitdaging krijg. Daarnaast zit je nergens lange tijd aan vast, maar het contract bij een klant verlengen omdat je het naar je zin hebt is vaak ook mogelijk. Enshore houdt in de gaten of het project goed gaat. Daarnaast vind het ik het een toevoeging dat je zelf bepaalt hoe je werkt en waar je werkt. Daardoor kun je zelf je dagen indelen en bepalen of je op kantoor bij de klant, bij Enshore of thuis werkt.  

De combinatie met interne projecten 

Eens in de twee weken zijn we met het hele development team op kantoor. Op die manier waarborgen we dat we een team blijven. Dan werken we samen aan interne projecten op het gebied van security, onze mobiele applicatie en geautomatiseerde HR-systeem koppelingen. Daarbij werken we met verschillende technieken, zoals Java, Typescript, Python en React Native. Iedereen neemt de kennis die hij heeft opgedaan bij de klant mee naar kantoor en zo kunnen we Enshore weer laten groeien! 

Geïnteresseerd geworden in een functie als Software Developer bij Enshore? Bekijk de vacature!

Vacature Medior Software Developer