Een nieuwe stap als software developer

Background

Ruim een jaar geleden kwam Julius ons team van software developers versterken. Wij waren benieuwd hoe de stap naar Enshore hem bevallen is. Lees hieronder over zijn ervaringen tot nu toe!

Hoe ben je bij Enshore terechtgekomen?

Ik wilde graag verder in mijn carrière als software developer en zocht een plek waar aan projecten werd gewerkt met de beste/nieuwste technieken. Ook zocht ik iets waar de uitdaging van het onbekende ondernemen niet uit de weg gegaan wordt. Toen een vriend mij Enshore voorstelde en ik een bezoek had gedaan was het roer voor mij direct om.

Komt het overeen met wat je verwacht had?

Absoluut! Het werken bij Enshore is zelfs boven mijn verwachting. In het korte jaar dat ik nu hier werk heb ik ontzettend veel kennis opgedaan over (programmeer)talen, technieken, en full-stack development. Dit gepaard met de talentvolle groep collega’s waarmee ik omringd word, zorgt ervoor dat ik altijd met een goed humeur en enthousiasme aan de dag begin.

Waar kijk je het meest naar uit de komende tijd?

Ik ga verder ontwikkelen aan ons interne data warehouse voor rapportage, controle, en facturering. Een compleet nieuwe versie bedenken, testen, en het ontwikkelen van een tool om veilig grote bestanden te kunnen versturen. Bovendien ben ik bezig met een interface waarin collega’s gemakkelijk hun arbeidsvoorwaarden kunnen inzien. Ik heb ontzettend veel zin in de uitdagingen die eraan komen!

Spreekt het verhaal van Julius je aan en ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op onze vacaturepagina!

Vacatures