IT-security

Lees verder
Background

Welkom bij Enshore Security

Vandaag de dag worden steeds meer bedrijfsprocessen gedigitaliseerd. De digitalisering zorgt voor een veelvoud aan extra mogelijkheden en functionaliteit. Tegelijkertijd nemen hierbij de risico’s ook veelvuldig toe. Hackers staan met één klik op de muis van de andere kant van de wereld aan uw digitale voordeur. Ook worden verplichtingen vanuit wet- en regelgeving strenger om hier beter en strikter mee om te gaan. Het herkennen van de risico’s en het treffen van gepaste maatregelen is geen eenvoudige opgave. Er zijn voldoende maatregelen nodig om dreigingen te mitigeren, maar de maatregelen moeten de dagelijkse gang van zaken ook niet te veel hinderen. Een risicogerichte aanpak is hierbij essentieel.

Als senior partner en oprichter van Enshore Security is het mijn persoonlijke missie om organisaties veiliger te maken en te houden. Enshore Security richt zich op het uitvoeren van een risicogerichte aanpak voor organisaties om te kunnen blijven bewegen in een complexere omgeving.

Als IT- en ISO- auditor heb ik een veel organisaties mogen beoordelen op hun effectiviteit in security. Ik zie vaak te weinig focus op eenvoud, een heldere aanpak en kwaliteit.

Vanuit deze visie begeleiden en trainen wij binnen Enshore Security onze security-professionals. Hierbij zorgen we voor voldoende aandacht voor alle aspecten van security.

Enshore Security stelt deze kennis en ervaring beschikbaar middels onze security officers.
Met ons team bieden wij een krachtige oplossing voor het verbeteren van het security volwassenheidsniveau van uw organisatie.

Marcel Dusink,
Senior partner Enshore Security

Wat bieden wij

Onze IT-security specialisten kunnen u op de volgende vlakken ondersteunen.

Een normenkader implementeren of controleren aan de hand van een interne audit? Wij bieden alle nodige hulp en advies voor BIO, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3000/ISAE 4302.

Zorg voor veiligere bedrijfsprocessen en gegevens door gebruik te maken van Identity & Access Management. Hiermee beheert u gebruikersrechten op een professionele en vergroot u het vertrouwen in uw organisatie. 

Houd uw informatiebeveiliging op peil met een Enshore Security Officer. Hiermee beschikt u altijd over een security officer terwijl u slechts betaald voor de capacitiet die u gebruikt. 

Met een pentest testen we u systeembeveiliging op zwakke punten. Hiermee test u het beveiligingsniveau en bent u op de hoogte van de maatregelen die getroffen kunnen worden voor betere bescherming. 

Werkt u met systemen die privacygevoelige data bevatten? Test deze systemen met gemaskeerde data om de kwaliteit van de tests te behouden en het risico op een datalek te verkleinen. 

Lezing: “Ask an auditor, ask a hacker”

Datum: 30 november 2021  15:00 – 17:00*
Sprekers: Marcel Dusink en Erwin Rutgers 
Locatie: Best Western Plus Hotel Groningen Plaza, 
Laan Corpus den Hoorn 300, 9728 JT Groningen

* De lezing gaat door mits er voldoende aanmeldingen zijn en er geen veranderingen zijn in de coronamaatregelen.

Hoe kunt u zich het beste voorbereiden op een IT-audit? Marcel Dusink (IT-auditor) en Erwin Rutgers (pentester) nemen u mee in de wereld van IT-security en -auditing. De belangrijkste onderwerpen komen aan de orde vanuit het perspectief van de auditor. Denk hierbij aan de autorisatieinrichting, functiescheiding, wijzigingenbeheer, back-up & recovery. Ook geven we inzicht in hoe wetgeving wordt getoetst, zoals de AVG, WPG, archiefwet of voorwaarden vanuit financiële verantwoording.

Aanmelden voor de lezing:

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Video’s