Integratie van diverse applicaties

line-1
The opportunity

The opportunity

Een soepele en eenvoudige integratie van nieuwe systemen blijft voor veel organisaties een uitdaging. Enshore biedt organisaties graag de kans aan om systemen probleemloos met elkaar te laten communiceren. Waardoor u de volledige focus kunt behouden op het efficiënter en effectiever inrichten van het productieproces.

line-2

The challenge

Veel integratie aanbieders bieden enkel hoge kosten en langdurige contracten. Enshore onderscheidt zich door de ervaring van consultants te combineren met verschillende hoogstaande open source technieken tegen een vooraf afgesproken prijs. Daarnaast werken wij intensief op persoonlijk niveau met onze klanten samen waardoor u in control blijft over uw bedrijfsprocessen en indien gewenst er snel bijgestuurd kan worden.

The challenge
line-3
Our solution

Our solution

Regelmatig realiseren wij voor onze klanten probleemloze integraties. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid aan onze klanten om zich te blijven focussen op de primaire bedrijfsprocessen. Door de integratie op deze wijze uit handen te nemen van onze klanten, fungeren wij voor veel organisaties meer als een faciliterende afdeling in plaats van ingehuurde externe IT-professionals.

 

 

line-4
Copy link
Powered by Social Snap