Slimme zoekmachine

line-1
The opportunity

The opportunity

Vanuit een groot ziekenhuis is de vraag naar voren gekomen om een slimme zoekmachine te ontwikkelen dat data uit diverse interne gegevensbronnen combineert. Voor veel grote organisaties is de hoeveelheid informatie door de digitalisering enorm toegenomen. Toch moet deze groeiende stroom van informatie eenvoudig benaderbaar en gebruiksvriendelijk blijven voor iedere medewerker binnen de organisatie.

line-2

The challenge

Vanuit de opdrachtgever is de wens naar voren gekomen om een gebruiksvriendelijke zoekmachine te ontwikkelen. Er is hiervoor in de structuur van de zoekmachine voor herkenbaarheid gekozen. Hierbij kunt u denken aan een zoekmachine dat sterke visuele overeenkomsten heeft met de zoekmachine van Google. Een andere wens was om enkel informatie uit interne gegevensbronnen te benaderen. De uitdaging was dan ook om een zoekmachine te ontwikkelen waarin de informatie op een veilige wijze gedeeld wordt.

The challenge
line-3
Our solution

Our solution

De gerealiseerde oplossing is een zoekmachine die informatie uit verschillende databronnen combineert. Deze zoekmachine wordt ingezet om medewerkers eenvoudig productinformatie, dat is vastgelegd in het ERP-systeem, op te laten opzoeken. Hierdoor kunnen medewerkers sneller de juiste artikelen vinden en/of bestellen. De slimme zoekmachine bevat daarnaast een machine learning element waardoor toekomstige zoekopdrachten nog sneller worden weergegeven.

line-4
Copy link
Powered by Social Snap