Microsoft Dynamics 365

Enshore ondersteunt organisaties op het gebied van Dynamics Finance & Operations.

Lees verder

Werkt u met Microsoft Dynamics 365?

Enshore ondersteunt organisaties op het gebied van Dynamics Finance & Operations. Met uitgebreide kennis van het Microsoft Dynamics 365 platform en onze uitgebreide Finance & Operations proceskennis, denken wij graag mee over de uitdagingen die zich in deze bedrijfsprocessen voordoen. Ervaringen worden gedeeld en oplossingen geoptimaliseerd.

Ervaren partner

Bij meer dan 26 organisaties verzorgen wij zowel nationaal als internationaal het support van Finance & Operations oplossingen. Hierbij kan men denken aan organisaties met een grootte tussen de 50 en 10.000 medewerkers. Onze klanten zijn actief in diverse markten waaronder transport en logistiek, farmacie, groothandel, discrete productie, gezondheidszorg, financiële dienstverlening en publieke instituten.

Toekomstbestendig

Dankzij onze ruime ervaring in verschillende branches in combinatie met de achtergrond van onze medewerkers, is Enshore een gewaardeerde partner voor de ondersteuning van Microsoft Dynamics 365. Enshore maakt bedrijven en instanties toekomstbestendig door bedrijfsprocessen te verbeteren en te ondersteunen met Microsoft Dynamics 365. Hierbij kan men denken aan kennisgebieden als Finance, Manufacturing, Supply Chain en Distribution. Wanneer u de ondersteuning bij Enshore onderbrengt, krijgt u een eigen dedicated team toegewezen dat uw situatie kent. Het totale beheerteam bestaat uit circa 25 specialisten.

Hoe werken wij? 

Wij bieden onze dienstverlening aan in de vorm van ondersteuning medewerkers, het continu meten en toetsen en het optimaliseren en digitaliseren voor Microsoft Dynamics 365.

Voordelen

Altijd up to date

  • De inrichting van uw Dynamics 365 oplossing sluit optimaal aan bij de bestaande processen binnen uw organisatie.
  • Geen vertraging bij het testen en implementeren van nieuwe versies.
  • Maximaal benutten van beschikbare functionaliteit.

Altijd beschikbaar

  • Een vast contactpersoon die uw organisatie altijd bijstaat.
  • Flexibele Dynamics 365 kennis op afroep.

Flexibele capaciteit

  • Schaalbare capaciteit voor projectmatig wijzigingen en vernieuwingen.
  • Geen inwerktijd, geen loonverband en geen structurele verplichtingen.

Concurrerende prijs

  • Goede ondersteuning hoeft niet duur te zijn. Enshore werkt met professionals die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen werkzaamheden, wat zorgt voor continuïteit, weinig overhead en lage kosten.