Microsoft Power BI

Enshore helpt u met de BI-omgeving af te stellen op de door u gestelde eisen en het optimale uit uw data te halen.

Lees verder

Werkt u met Microsoft Power BI?

Enshore is sinds 2012 actief op het gebied van BI (Business Intelligence) Support. Enshore helpt u met de BI-omgeving af te stellen op de door u gestelde eisen en het optimale uit uw data te halen. Voor diverse organisaties verzorgt Enshore zowel op nationaal als internationaal niveau het support van reporting- en dashboardsoftware. Sinds 2019 zijn wij gecertificeerd Microsoft Power BI-partner. Deze tool zorgt voor unieke inzichten in de bestaande processen die door middel van dashboards en rapportages kunnen worden weergegeven. Microsoft Power BI behoort tot de groep Self Service BI dat de gebruiker in staat stelt om zelf rapportages en dashboards te genereren.

Doorontwikkeling van rapportage en dashboardoplossingen

Het BI Support team ondersteunt organisaties bij de doorontwikkeling van diverse rapportage- en dashboardoplossingen. Hierbij kan gedacht worden aan dashboards op het gebied van financieel management, operationeel management, vluchtgegevens, chat operator, VOIP, financiële rapportage en logistieke rapportage.

Verhogen van inzichten

Het team is getraind om outside the box te denken en het management proactief te adviseren. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is gericht op het verhogen van inzichten uit de beschikbare data en middels deze data de informatiebehoefte continu op elkaar af te stemmen. Het BI Support team biedt support op diverse aandachtsgebieden. U kunt beschikken over een multidisciplinair team waarbij u slechts betaalt voor de capaciteit die u gebruikt. Hiermee beschikt u altijd over consultants met verstand van uw business en de laatste techniek(en).

Hoe werken wij? 

Wij bieden onze dienstverlening aan in de vorm van ondersteuning medewerkers, het continu meten en toetsen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor Microsoft Power BI.

Voordelen

Voordeel 1

U beschikt ad hoc over een team van zeer hoog gekwalificeerde BI consultants.

Voordeel 2

Een persoonlijk aanspreekpunt binnen Enshore.

Voordeel 3

U kunt de functionaliteit in uw bestaande dashboards en rapportages verbeteren en blijven ontwikkelen.