Oracle E-Business Suite

Enshore is in Nederland marktleider op het gebied van Oracle E-Business Suite Applications (ERP) support. Bij meer dan zesentwintig organisaties verzorgen wij zowel nationaal als internationaal het support.

Lees verder

Werkt u met de Oracle E-business Suite?

Enshore is in Nederland marktleider op het gebied van Oracle E-Business Suite Applications (ERP) support. Bij meer dan 26 organisaties verzorgen wij zowel nationaal als internationaal het support van de Oracle E-Business Suite. Hierbij kan men denken aan organisaties met een grootte tussen de 200 en 10.000 medewerkers. Onze klanten zijn actief in diverse markten waaronder transport en logistiek, farmacie, groothandel, discrete productie, gezondheidszorg (ziekenhuizen), financiële dienstverlening en publieke instituten (provincies, gemeenten, rijksoverheid).

Proactief adviseren

Het Oracle E-Business Suite team bestaat uit een gezonde mix van business en technische kennis. Het team is getraind in het outside the box denken en het proactief adviseren van gebruikersorganisaties. Het team heeft diepgaande kennis van diverse E-Business Suite modules, zoals:

  • Oracle Self-Service Human Recourses (SSHR)
  • Oracle General Ledger
  • Oracle Work in Process
  • Oracle I-Procurement
  • Oracle Inventory Management
  • Oracle Advanced Collections
  • Oracle I-Expense
  • Oracle Order Management

Hoe werken wij? 

Wij bieden onze dienstverlening aan in de vorm van ondersteuning medewerkers, het continu meten en toetsen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor Oracle E-Business Suite.

Wilt u volledig ontzorgd worden?

Voor sommige organisaties is het de wens om volledig ontzorgd te worden. Hiervoor hebben Enshore en MCX de handen ineen geslagen en de Dutch ERP (Private) Cloud opgericht.

Lees meer op www.dutcherpcloud.nl

Contact

Duijvelaar Pompen

Voor Duijvelaar Pompen zorgen wij voor het optimaliseren & digitaliseren van bedrijfsprocessen. In de afgelopen vijf jaren hebben wij voor Duijvelaar gezorgd voor verticale integratie van werkvloer tot en met het grootboek.

Lees verder