Voorwaarden aandraagactie

Lees verder


Aandrager: is een persoon die een vriend, familielid of kennis via de website enshore.nl voordraagt.

Kandidaat: is de voorgedragen kandidaat (hierna: kennis) die door de aandrager wordt voorgedragen via enshore.nl.

Website: is enshore.nl

Vacature / positie: openstaande vacature die is gepubliceerd.

Aandraagbonus: is de incentive voor de aandrager nadat de kennis de aanbieding heeft geaccepteerd, daadwerkelijk is gestart en drie maanden in dienst is.

 

Voorwaarden:

Door recruitment wordt bepaald of kennissen kunnen worden voorgedragen.

Proces aandragen kennis:

 1. Aandrager vult via enshore.nl de roepnaam, achternaam en e-mailadres van de kennis in alsmede een korte motivatie waarom de kennis past op deze vacature. Aandrager stelt de kennis op de hoogte dat hij/zij de kennis heeft aangedragen voor de desbetreffende vacature. 
 2. De kennis krijgt een e-mail dat hij of zij is aangedragen door de aandrager en kan vervolgens aangeven of hij/zij de sollicitatie zelf wil starten. Let op: aandrager uploadt dus geen cv en motivatiebrief van de kennis, dit in verband met de privacy wetgeving.
 3. De kennis wordt per mail gevraagd om ons privacy statement door te nemen en eventueel te accepteren.
 4. Privacy statement;
  1. Kennis accepteert statement: hij of zij ontvangt binnen een werkdag een mail met de vraag om een CV en motivatie te versturen. Zodra dit is voltooid en de kennis heeft een bevestiging ontvangen dan heeft de recruiter inzicht in de gegevens en is het recruitmentproces gestart. Kennis gaat akkoord met het op de hoogte stellen van de aandrager over de uitkomst van het recruitmentoproces.
  2. Kennis accepteert statement niet, dan worden de gegevens verwijderd en het recruitmentproces stopgezet. De aandrager krijgt hiervan een bericht.
 5. Wanneer het recruitmentproces volledig is opgestart dan laat de recruiter aan het einde van het recruitmentproces aan de aandrager weten of de kennis is aangenomen of afgewezen. In verband met de privacy wetgeving kunnen wij geen inhoudelijke afwijzing geven aan de aandrager. De kennis is dan al op de hoogte van de afwijzing.

Deelname:

 • De kennis moet een (redelijk goede) bekende zijn: een vriend, familielid of kennis. Het is de aandrager niet toegestaan om kandidaten aan te bevelen die hij of zij niet kent.
 • Aandrager dient een korte motivatie in te vullen waarom hij of zij de kennis vindt passen.
 • Aandrager neemt verantwoordelijkheid voor het delen van het e-mailadres van de kennis. 

Aandraagbonus:

 • Enshore hanteert geen maximum aantal aangedragen kennissen per aandrager.
 • Aandrager ontvangt aandraagbonus nadat de kennis de baan bij Enshore accepteert en drie maanden in dienst is.
 • De aandraagbonus wordt niet uitgekeerd aan personen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen of van wie wordt vermoed dat ze misbruik maken van het programma.
 • De aanbrengbonus is de door Enshore bepaalde incentive.

Overig:

 • Het is niet toegestaan het logo, branding, website of andere intellectuele eigendom van Enshore te gebruiken in verband met dit aandraagprogramma of anderszins.
 • Enshore heeft het recht om de bovengenoemde voorwaarden op elk moment en om welke reden dan ook te schorsen, te beëindigen of te veranderen.
 • Kandidaten kunnen niet achteraf aan een aandrager worden gekoppeld als referral.